Uwaga! Wprowadziliśmy zmiany w produkcie LITE ALBUM (nowe wersje okładek, więcej rozkładówek, nowy papier). Sprawdź!

Darmowa konferencja online: PROMOTE. PRINT. PROFIT. SAVVY PHOTOGRAPHER SUMMIT.

12 02 2021
  
Darmowa konferencja online PROMOTE. PRINT. PROFIT. SAVVY PHOTOGRAPHER SUMMIT.

W obecnej sytuacji trudno nam zorganizować stacjonarne spotkanie face to face, dlatego przychodzimy do Ciebie ze świetnym rozwiązaniem! Zapraszamy na darmową konferencję online: Promote. Print. Profit. Savvy Photographer Summit, podczas której aż dziewięciu ekspertów i fotografów z całego świata podzieli się swoją wiedzą, która pomoże Ci w rozwinięciu Twojego fotograficznego biznesu. 

Dowiesz się m.in.: jak wypromować swoją firmę, zoptymalizować stronę internetową czy efektywnie wykorzystywać fotoprodukty od nPhoto. 

Promote. Print. Profit.  Savvy Photographer Summit to 2-dniowa, bezpłatna, międzynarodowa konferencja online organizowana przez nPhoto. Spotkanie będzie transmitowane na całym świecie, na żywo, w języku angielskim w dniach 25 i 26 lutego 2021 r.  Pełną listę prelegentów, tematów i terminów wystąpień znajdziesz poniżej. 

 

Konferencja zostanie wyemitowana tylko jeden raz, dlatego już dzisiaj zachęcamy do uczestnictwa w tym wydarzeniu, które oferuje ponad 10 godzin wartościowych treści.
Zainwestuj w siebie i swój sukces. Pamiętaj o rezerwacji miejsca. Do zobaczenia!

 

ZAREZERWUJ MIEJSCE
 

DZIEŃ 1: Czwartek, 25 lutego 2021 - Prelegent 1

Elke Vogelsang

Elke Vogelsang 
Info: Jej pasja do fotografii przekształciła się w zawód. Obecnie pracuje jako komercyjny fotograf specjalizujący się w fotografii zwierząt. Jest autorką dwóch książek i wielu artykułów o fotografii. Jej prace były publikowane m.in w takich magazynach jak: The Sunday Times czy National Geographic oraz wystawiane w galeriach na całym świecie od Paryża po Singapur. 

Temat: How to grow your pet photography business

Czas wystąpienia:
17:15 - 18:00 (CET) Warszawa
16:15 - 17:00 (GMT) Londyn
11:15 - 12:00 (EST) Nowy Jork
8:15 - 9:00 (PST) Las Vegas
3:15 - 4:00 (AEDT) Sydney

DZIEŃ 1: Czwartek, 25 lutego 2021 - Prelegent 2

Elke Vogelsang

Roberta Baneviciene
Info: Wielokrotnie nagradzana fotografka z Wielkiej Brytanii. Znana z wykorzystywania elementów natury jako tła do swoich fotografii. Jej prace były publikowane m.in w: Digital Fine Art, Child Photo magazines, Bored Panda, click123.com.

Temat: How to attract more clients for outdoor sessions

Czas wystąpienia:
18:15 - 19:00 (CET) Warszawa
17:15 - 18:00 (GMT) Londyn
12:15 - 13:00 (EST) Nowy Jork
9:15 - 10:00 (PST) Las Vegas
4:15 - 5:00 (AEDT) Sydney

DZIEŃ 1: Czwartek, 25 lutego 2021 - Prelegent 3

Elke Vogelsang

Sujata Setia 
Info: Sujata z But Natural Photography jest znaną na całym świecie fotografką rodzinną i dziecięcą (Londyn, Wielka Brytania). Sujata zyskała międzynarodowe uznanie dzięki swoim pracom, które były publikowane m.in. w: Forbes, The Daily Mail, Vanity Fair, ABC News, INSIDER czy Buzzfeed.

Temat: From vision to Fine Art - Finding your photography style and becoming known for it

Czas wystąpienia:
19:15 - 20:00 (CET) Warszawa
18:15 - 19:00 (GMT) Londyn
13:15 - 14:00 (EST) Nowy Jork
10:15 - 11:00 (PST) Las Vegas
5:15 – 6:00 (AEDT) Sydney

DZIEŃ 1: Czwartek, 25 lutego 2021 - Prelegent 4

Elke Vogelsang

Elizabeth Craig
Info: Elizabeth Craig stworzyła markę własną, która inspiruje i wspiera innych w rozwoju. Dzięki swoim licznym kreatywnym talentom - stała się liderką, która pomaga fotografom, przedsiębiorcom
w tworzeniu i rozwijaniu własnych biznesów. 

Temat: How to master posing to increase your bottom line

Czas wystąpienia:
20:15 - 21:00 (CET) Warszawa
19:15 - 20:00 (GMT) Londyn
14:15 - 15:00 (EST) Nowy Jork
11:15 - 12:00 (PST) Las Vegas
6:15 - 7:00 (AEDT) Sydney

DZIEŃ 1: Czwartek, 25 lutego 2021 - Prelegent 5

Elke Vogelsang

Dorie Howell 
Info: Dorie to znana, wielokrotnie nagradzana, fotografka specjalizująca się w fotografii portretowej. Dumna członkini stowarzyszenia Professional Photographers of America oraz posiadaczka tytułu the Photography Craftsman (CR.Photog.) przyznawanego fotografom, który przyczynili się do rozwoju branży fotograficznej poprzez swoją pracę mentora i nauczyciela. 

Temat: In-Person Sales made Easy

Czas wystąpienia:
21:15 - 22:15 (CET) Warszawa
20:15 - 21:15 (GMT) Londyn
15:15 - 16:15 (EST) Nowy Jork
12:15 - 13:15 (PST) Las Vegas
7:15 - 8:15 (AEDT) Sydney

DZIEŃ 2: Piątek, 26 lutego 2021 - Prelegent 1

Elke Vogelsang

Forma Photography - Martin Allinger 
 Info: Romantyzm i wychodzenie poza schemat – te dwie cechy najlepiej odzwierciedlają nasz styl. Potrafimy zatrzymać w kadrze pełne emocji doświadczenia, do których później małżonkowie mogą wracać, by wspólnie śmiać się i wzruszać, na nowo przeżywając wspominane chwile. Naszym wspólnym sukcesem jest założona przez nas firma zajmująca się fotografią ślubną. Każda młoda para, którą fotografujemy otrzymuje od nas fotoalbum. Stawiamy na wysoką jakość i zależy nam, by inni dostrzegali wartość i wyjątkowość naszych zdjęć. 

Temat: Time is Money - Speed up your Workflow as a Wedding Photographer

Czas wystąpienia:
17:15 - 18:15 (CET) Warszawa
16:15 - 17:15 (GMT) Londyn
11:15 - 12:15 (EST) Nowy Jork
8:15 - 9:15 (PST) Las Vegas
3:15 - 4:15 (AEDT) Sydney

DZIEŃ 2: Piątek, 26 lutego 2021 - Prelegent 2

Elke Vogelsang

Tom Robak 
Info: Fotograf ślubny, który przez wiele lat z pasją fotografował zakochane pary. Porzucił jednak to zajęcie, aby rozpocząć nową przygodę z Internetem i marketingiem. Obecnie edukuje społeczność fotograficzną m.in. w zakresie działań SEO. Największą radość przynosi mu wspieranie fotografów i obserwowanie ich zawodowego rozwoju. 

Temat: How to make your website more effective in the photography industry

Czas wystąpienia:
18:30 - 19:30 (CET) Warszawa
17:30 - 18:30 (GMT) Londyn
12:30 - 13:30 (EST) Nowy Jork
9:30 - 10:30 (PST) Las Vegas
4:30 - 5:30 (AEDT) Sydney

DZIEŃ 2: Piątek, 26 lutego 2021 - Prelegent 3

Elke Vogelsang

Emily & Ryan Burhop (EMRY)
Info: EMRY to małżeński duet, który tworzą Emily i Ryan Burhop. To wielokrotnie nagradzana para fotografów ślubnych z San Diego w Kalifornii. Siebie i swój zespół nazywają “A New League Of Storytellers”. Znani są z wyjątkowych, klimatycznych, romantycznych prac.

Temat: From Extras and Add-ons to Needs and Necessities: How to Upsell Properly

Czas wystąpienia:
19:45 - 20:45 (CET) Warszawa
18:45 - 19:45 (GMT) Londyn
13:45 - 14:45 (EST) Nowy Jork
10:45 - 11:45 (PST) Las Vegas
5:45 - 6:45 (AEDT) Sydney

DZIEŃ 2: Piątek, 26 lutego 2021 - Prelegent 4

Elke Vogelsang

Ana Brandt
Info: Uczy i dzieli się wiedzą online na arenie międzynarodowej. Jej linia ubrań  Belly Baby Wear sprzedawana jest na całym świecie (dostępna w 80 krajach), a kanał na YouTube ma ponad 54 milionów wyświetleń.

Temat: How to execute your spring mini sessions profitably

Czas wystąpienia:
21:15 - 22:15 (CET) Warszawa
20:15 - 21:15 (GMT) Londyn
15:15 - 16:15 (EST) Nowy Jork
12:15 - 13:15 (PST) Las Vegas
7:15 - 8:15 (AEDT) Sydney

 

ZAREZERWUJ MIEJSCE

 

Do zobaczenia on-line!

Udostępnij artykuł